Menu
thumbSakret

Ar SAKRET atbalstu pasniegtas balvas 12 laureātiem – nozares profesionāļiem

Šī gada 3. septembrī norisinājās viens no vērienīgākajiem gada būvnozares notikumiem – Būvindustrijas lielās balvas pasniegšana, kas VEF kultūras pilī sapulcināja būvindustrijas asākos prātus,

stingrākos raksturus un radošāko ideju autorus.

Simboliskās balvas – pamatakmeņus, kurus veidojusi māksliniece Katrīna Vasiļevska un arhitekts Andris Vītols, kopumā saņēmuši 12 “īsti un pamatīgi” laureāti, kā tos nodēvēja Latvijas Būvinženieru savienības valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume.

Kategorijā “Mūža ieguldījums būvindustrijā” balvu – pamatakmeni, diplomu un nozīmi saņem Jānis Krastiņš, Andris Krēsliņš, Ija Niedole, Juris Tervits, Sergejs Gridņevs, Andrejs Magaznieks, tostarp arī Jevgenijs Demins, kas šogad saņem atzinības rakstu.

Arīdzan balvu – pamatakmeni, tajā skaitā diplomu, nozīmīti un apliecinājumu ceļojumam uz Vīnes operu, un būvēm saņēm “Gada inženieri” – Valdis Čerpakovskis un Aigars Madžulis, “Gada būvdarbu vadītājs” – Janeks Joma, un “Gada jaunais arhitekts” – Didzis Jaunzems.

Atzinības rakstus un speciālās balvas saņem arī Andris Sausiņš, Kaspars Šnepers, Ģirts Striebulis, Zigmunds Urtāns, Brigita Bula, Jānis Alksnis, Marija Grušinska, Didzis Ķezberis, Oskars Pārpucis un Gints Caunītis.

Sabiedrības balsojumā mājaslapā lielabalva.lv visvairāk balsu – 6919 no 15 736 reģistrētajām – šogad saņēma Valdis Čerpakovkis, kā arī pirmo reizi piešķirto titulu “Gada students” un naudas balvu saņēma Edvīns Grants un Sintija Neščadima.

Jau kopš balvas izveidošanas SAKRET ir viens no šī pasākuma atbalstītājiem. Šajā gadā uzņēmuma komercdirektoram Jurim Grīnvaldam bija tas gods pasniegt SAKRET īpašo balvu “Kadru kalve” uzņēmumam “LNK Group”. Sveicam visus laureātus, dalībniekus un organizatorus. Lai izdodas!

Back to Top
-->