Menu
Header

“Īstais darbam-īstais maltītei!” akcijas noteikumi

1. Akcijas norises sākuma datums ir 2022. gada 10. augusts. Akcijas norises beigu datums ir 2022. gada 10. septembris. 

2. Akcijas norises teritorija –  visas “K SENUKAI” tirdzniecības vietas visā Latvijas Republikas teritorijā, kurā tiek izplatītas Akcijas preces. Akcijā var piedalīties ikviens Latvijas Republikas iedzīvotājs.

3. Akcijas preces ir SAKRET TCM, SAKRET HM10, SAKRET BOS un SAKRET MultiMIX 4in1 produkti.

4. Akcijas preču skaits, kuras iegādājoties varēs piedalīties Akcijā, ievērojot saprātīgu pieprasījumu, netiks ierobežots.

5. Akcijas preces var būt pieejamas tirdzniecībā arī pirms vai pēc norādītā perioda – 2022. gada 10. augusta līdz 2022. gada 10. septembrim, taču to iegāde nedod tiesības piedalīties Akcijā. 

6. Lai piedalītos Akcijā, no 2022. gada 10. augusta līdz 2022. gada 10. septembrim, vienā pirkuma reizē jāiegādājas akcijas produkti vismaz 35 EUR vērtībā, jebkurā “K SENUKAI” tirdzniecības vietā visā Latvijas Republikas teritorijā. Pirkuma apmaksas brīdī pie kases jālūdz saņemt kuponu. 

7. Saņemto kuponu varēs apmainīt jebkurā „VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijā pret vienu burgeru. 

8. Pret kuponu VIRŠI-A” degvielas uzpildes stacijā var saņemt šādus burgerus – Mr.Lieliskais liellopa burgers, Mr.Lieliskais Liellopa ar sieru, Biešu Veģetārais Burgers, Zirņu Vegānais Burgers, Mr. Lieliskais liellopa burgers tortiljā, Mr.Lieliskais liellopa ar sieru tortiljā, Vistas Čīzburgers tortiljā, Vistas Burgers tortiljā, Vistas Čīzburgers, Vistas Burgers, Vistas burgers ar sieru, Vistas burgers bez siera, Mr. Lieliskais Vistas burgers, Mr. Lieliskais Vistas burgers ar sieru, Mr.Lieliskais, Vistas siera burgers tortiljā, Mr. Lieliskais Vistas burgeris tortiljā, Mr. Lieliskais Zivs burgers, Mr., Lieliskais Zivs burgers ar sieru, Mr.Lieliskais Zivs siera burgers tortiljā, Mr.Lieliskais Zivs burgers tortiljā, Brokastu burgers ar omleti/bekonu, Brokastu burgers ar omleti/bekonu/sieru. 

9. Kupons būs derīgs līdz 2022.gada 30.novembrim. 

10. Kuponu apmaiņa pret citu balvu vai izmaksa skaidrā naudā netiek pieļauta. 

11. Ar kuponu saņemšanu saistītie papildu izdevumi, kas nav norādīti šajos noteikumos, piemēram, transporta izdevumi, netiek segti.

12. Akcijas organizētājs nevar tikt uzskatīts par vainīgu, ja Akcijas dalībnieki nevērīgi izturas pret šiem Akcijas noteikumiem. 

13. Visas pretenzijas par Akcijas rīkošanu un/vai norisi jāsūta rakstiski Akcijas organizētājam – SIA “SAKRET” vienotais reģistrācijas Nr. 40003622109, juridiskā adrese “Ritvari”, Rumbula, Stopiņu pagasts, Ropažu novads, LV-2121 vai elektroniski uz e-pastu [email protected], līdz 2022. gada 30. septembrim ar norādi akcija “Īstais darbam-īstais maltītei!”, pilnībā izklāstot iebildumus un to pamatojumu, pievienojot dokumentus vai to kopijas, uz kurām ir atsauces pretenzijā. 

13.1. Pretenzijas, kas iesniegtas pēc 2022. gada 10. septembra, neizraisa juridiskas sekas.

13.2. Akcijas organizētājs izskata pretenziju un atbild uz to 15 (piecpadsmit) dienu laikā pēc saņemšanas. Ja Akcijas organizētājs uzskata pretenziju par pamatotu, tas atbildē norāda pretenzijas apmierināšanas kārtību un termiņus.

14. Akcijas organizētāja un Akcijas dalībnieku tiesības un pienākumi ir noteikti tikai šajos Akcijas noteikumos. Reklāmas materiālos pieejamajai informācijai par Akciju ir tikai informatīvs raksturs. 

15. Kupons netiek izsniegts atkārtoti, ja tas tiek nozaudēts vai tas ir bojāts.

Back to Top
-->