Menu
Header

Būvindustrijas lielās balvas 2022 noslēgums!

Šonedēļ norisinājās Būvindustrijas lielās balvas ceremonija. Lielāko apbalvojumu “Pamatakments” saņēmuši 12 nozares speciālisti.

“Latvijas Valsts prezidents Egils Levits, 27. septembrī VEF Kultūras pilī klātienē apsveicot Būvindustrijas lielās balvas 2022 laureātus, uzsvēra, ka būvniecības nozare ir viena no nozīmīgākajām Latvijas ekonomikas nozarēm – Jūs sakāt, ka pamatakmens ir būves enerģētiskais centrs. Es varu teikt, ka jūs, būvnieki, esat šo būvju enerģētiskais centrs, jo jūs ieliekat šo pamatakmeni. Jūs radāt telpu, kur mēs dzīvojam un kur varam justies labi. Jūs esat labākie no labākajiem, tādēļ man ir liels gods būt šeit. Paldies par jūsu darbu, ko darāt cilvēku labā!”

“Ekonomikas ministre Ilze Indriksone sacīja, ka mums ir profesionāļi, kuru sniegumu izcelt un ar ko lepoties! Būvindustrijas nozares attīstības un veiksmes atslēga ir augsti kvalificēti speciālisti, kas rada telpu ikvienam mums apkārt un nodrošina gan nepieciešamo personīgo labsajūtu un komfortu, gan paliekošu vērtību nākamajām paaudzēm, tā veidojot materiāli tehnisko bāzi arī citām tautsaimniecības nozarēm, kas raksturo valsts ekonomisko attīstību. Jau vairākus gadus būvniecības nozare ir kļuvusi arī par ievērojamu pārmaiņu virzītāju pašā nozarē un dialogā ar valdību. No Ekonomikas ministrijas puses turpināsim sadarbību, īstenojot būvindustrijas nozares attīstībai, konkurētspējai un eksportspējai svarīgus pasākumus. ”

Arī SAKRET jau daudzus gadus kā viens no atbalstītājiem piedalās un sirsnīgi sveic visus nozaru speciālistus ar iegūtajiem apbalvojumiem un vēl panākumus turpmākajās karjeras gaitās!

Sīkāku informāciju vari lasīt šeit – https://buvinzenierusavieniba.lv/buvindustrijas-lielas-balvas-pamatakmens-aizcelojusi-pie-tas-12-ipasniekiem/?fbclid=IwAR1icXQZrwOOxGQlwZNzHn8ntrE9Or2_2gUQCpo7te2h_wWQ7R8NunwpQ38

#SAKRET #istaisdarbam #buvinzenierusavieniba

Back to Top
-->